Actualitate

Minerii sunt tot mai revoltați: Se joacă pitulușul cu oamenii!

Minerii din zona Jilț Nord sunt tot mai revoltați din cauza lipsei de reacție a conducerii Complexului Energetic Oltenia. Într-o lună cel mult, excavatoarele nu vor mai avea front de lucru la Jilț Nord și oamenii se tem că le vor fi afectate salariile.

 

Sindicalistul Marius Berca a declarat la Radio Infinit că se teme că va fi sistată activitatea la Jilț Nord dacă nu se vor face exproprierile ce vor permite avansarea frontului de lucru. „Nu e nicio reacție din partea administrației. La negocieri, a venit un singur director. Se joacă pitulușul cu salariații CEO. Probabil vor să mai amâne, să pierdem o lună de salarii mărite, să închidă mineritul. În martie, a rămas tot la 7 zile programul. Probabil programul de 5 zile va fi băgat după negocieri”, crede sindicalistul Marius Berca.

 

Dacă nu vor fi deblocate lucrurile și nu va putea fi extinsă cariera, așa cum era planul, minerii de la Jilț Nord amenință în continuare că vor protesta la ușa lui Plaveti, la Târgu Jiu. Sunt hotărâți să intre în greva foamei dacă nu se vor face demersuri să se deblocheze fronturile de lucru.

Vizualizări: 1,703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: