Actualitate

Minerii și energeticienii sunt așteptați să-și negocieze CCM-ul/Peste nouă mii de oameni sunt invitați la discuții!

Complexul Energetic Oltenia este o companie aflată în derută, din toate punctele de vedere. Cu directori sifonari, cu oameni care refuză să mai semneze documente din cauza evenimentelor petrecute în ultimele săptămâni, dar și cu oameni de bine. Oameni care încă mai speră la un viitor bun pentru această companie. Oameni, atenție, nu speculanți.

Acum, șefii companiei și marii lideri de sindicat, ăia care își mai dau un pumn în piept în fața camerelor, ăia care se plâng tot timpul de cât de greu le este lor, ăia care au vile pe Clisura Dunării (sâc) și spălătorii auto prin Târgu Jiu, pe sub podul Pasarelei (dublu sâc) nu au curajul să anunțe public ce vor din aceste negocieri. Conform informațiilor pe care noi le-am obținut, mai aveți de așteptat dragi angajați ai CE Oltenia, cam două săptămâni, până când o să aflați ce o să vă dea administrația.

Până atunci însă, puteți să mergeți toți, la Palat, în Târgu Jiu. Îmi e greu de crezut că domnul Plaveti o să reușească să vă ”asculte” pe toți, eventual, poate să-și ia un reportofon și vă poate înregistra pe toți. Așadar, mergeți toți la negocieri, că și așa sindicatele care ar trebui să vă reprezinte se ceartă în această perioadă despre cine poate participa la aceste negocieri, nu se ceartă pentru drepturile dumneavostră.

Vizualizări: 2,186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: