antiVirale

Mii de oameni pe stadion la concertul Irinei Rimes

Organizatorii evenimentelor de pe Stadionul Municipal de luni seară au fost luați prin surprindere de numărul mare de spectatori, peste 6000 potrivit unor estimări, fiind nevoiți să deschidă mai multe porți decât se anunțase inițial. 

Deschiderea evenimentelor de la Zilele Municipiului Târgu Jiu a atras mii de oameni pe Stadionul Municipal, acolo unde a avut loc mai întâi un bal al liceelor urmat de concertul Irina Rimes și un spectacol inedit de lumini și efecte speciale. 

Dacă inițial s-a luat în calcul doar deschiderea porții de pe esplanada stadionului și doar a tribunei oficiale, care s-a umplut de liceeni încă de la debutul Balului Liceelor, ulterior afluxul de oameni i-a făcut pe responsabilii stadionului să deschidă mai multe porți la Tribuna I dar și la peluze, tinerii din tribune coborând  chiar și pe gazon la concert și la spectacolul de lumini. 

Potrivit estimărilor reprezentanților stadionului și ai Jandarmeriei au fost peste 6000 de oameni în momentul de vârf al manifestărilor, respectiv concertul Irinei Rimes, dar numărul celor care au trecut prin tribune a fost mult mai mare pentru că s-a circulat continuu în zonă, mulți oameni mergând și pe Insuliță iar alții venind din zona Insuliței spre stadion.

Cert este că numărul celor prezenți a depășit cu mult așteptările și rămâne de văzut cum se vor descurca cei de la stadion în zilele care vor urma dacă lumea va veni în număr la fel de mare, știut fiind că nu există personal care să asigure curățenia unui stadion atât de mare și după un număr atât de mare de spectatori. 

Vizualizări: 1,006

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: