Social

Mesajul lui Marcel Romanescu după premiera spectacolului „Arta Interviului”

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din municipiul Târgu Jiu a pus în scenă un spectacol extraordinar „Arta Interviului”. Sala s-a dovedit neîncăpătoare pentru spectatorii care au dorit să o vadă pe scenă pe Maia Morgenstern, alături de alți mari actori. Printre cei care au ținut să transmită aprecieri tuturor actorilor care au urcat pe scenă în stagiunea 2023-2024 a fost primarul municipiului Târgu Jiu. Marcel Romanescu i-a invitat pe târgujieni să meargă la teatru ori de câte ori au ocazia.

„Felicitări managerului Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu", Mariana Ghițulescu, pentru ceea ce înseamnă teatrul la Târgu Jiu acum! A preluat o instituție închisă și a transformat-o în ceea ce este azi, când spectacolele se joacă cu casa închisă. 

"ARTA INTERVIULUI" - un spectacol extraordinar, în care se remarcă inegalabila Maia Morgenstern, Ioana Flora, Voica Oltean și Vitalie Bichir. 

Doresc să felicit actorii și pe toți cei care au muncit neobosit pentru ca acest spectacol să fie posibil și vă invit să urmăriți reprezentațiile acestei stagiuni. Actrița Ioana Flora, care a urcat pentru prima dată pe scena Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu", are rădăcini adânci în Gorj și a ales să se întoarcă acasă, deși putea juca pe orice scenă din această țară. O cunosc de când își petrecea vacanțele în satul Rugi la bunicii materni și provine dintr-o familie care mereu a îndrăgit cultura. Tatăl ei este poetul și scriitorul Ioan Flora, foarte cunoscut și apreciat pe meleaguri sârbești.

Va invit, așadar, la teatru! Nu pierdeți niciun spectacol pentru că merită: actori de mare valoare, capodopere puse în scenă și munca titanică a unor oameni care își dedică viața teatrului”, este mesajul transmis de Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

 

Vizualizări: 1,042

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: