Social

A dispărut!

La data de 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Politie Bălești au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Bălești, cu privire la faptul că fratele său Vugigeică Ion, de 65 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu din data de 13 octombrie a.c. și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: În 1,80 m, greutate de aproximativ 70 kg, păr de culoare alb, tuns scurt, ochi căprui, față ovală. În momentul plecării purta o geacă de culoare neagră, pantofi de culoare verde, iar în picioare purta o pereche de papuci de culoare negru.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Sursa: IPJ Gorj

actualizare: Bărbatul este căutat și de salvamontiști. “O nouă solicitare de intervenție pentru salvamontiștii din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean, acum ca resursă de sprijin a poliției , pentru căutarea unei persoane anunțată ca dispărută în zona de deal a județului Gorj. Intervin salvamontiștii aflați în serviciul de tură operativa din Baza centrală de intervenție Salvamont din Tg.jiu cu echipe de căutare terestre și cu echipe de căutare cu drone”, au transmis salvamontiștii.

Vizualizări: 809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: