Social

Raul are nevoie de ajutorul nostru!

Un băiețel din municipiul Târgu Jiu are nevoie de ajutorul oamenilor! El a fost diagnosticat cu o boală gravă, iar o șansă la viață i-o oferă o clinică de specialitate, din Spania. Însă, costurile tratamentului sunt mult prea mari în comparație cu veniturile modeste ale familiei din care face parte.

Raul are doar șase ani, dar copilăria lui s-a oprit brusc. Timpul petrecut în spațiile de joacă a fost înlocuit de cel petrecut pe paturile de spital. Soarta îl pune la o grea încercare. A fost diagnosticat cu distrofie musculară, o boală nemiloasă care face mușchii să cedeze rând pe rând, până când nu mai poți nici să respiri. Mama lui Raul refuză să se dea bătută în fața acestui crunt diagnostic, mai ales că băiețelul are o șansă la viață dacă va ajunge într-o clinică din Spania. 

„Fac orice pentru el, Raul este viața mea. A fost diagnosticat cu distrofie musculară și sufletul meu plânge în fiecare zi de atunci.

Ce înseamnă distrofie musculară? Înseamnă o viață foarte scurtă. Mușchii mor rând pe rând până când nu mai ai mușchi nici să respiri. Până nu demult, nu exista niciun fel de tratament, dar medicina avansează și a apărut o rază de speranță. A apărut un tratament care acum este în faza de testare. Adică încă nu se poate cumpara, sunt tratați doar pacienții care sunt în programul de testare. Dar ca să intri în acel program, trebuie ca boala să nu fie foarte avansată și pacientul să îndeplinească alte criterii medicale. Acum este ultimul tren ca să încercăm să intrăm în program. Dacă mai așteptăm, el nu va mai avea șanse sa fie eligibil pentru a intra în program fiindcă boala avansează în fiecare zi, deja sunt afectate picioarele și este din ce în ce mai slăbit. 

Puiul meu are această șansă. Ca mamă, ce fac? Aștept sfârșitul inevitabil sau mă duc până în pânzele albe ca să reușesc să între și el în programul de testare și să beneficieze de acest tratament? Trebuie sa fac totul pentru a reuși. Trebuie să achit 10.802 euro pentru investigațiile medicale necesare la spitalul Sant Joan de Deu din Barcelona, iar rezultatele ne vor spune dacă Raul este eligibil sau nu pentru a începe tratamentul. Din păcate nu am acești bani, și de aceea am rugat Asociația Noel să mă ajute cu strângere de fonduri. Vă rog din suflet, ca de la mama la alte mame, să mă ajutați să strâng acești bani pentru a-i oferi copilului meu șansa la tratament. Este singura lui șansă”, este mesajul Oanei, mama lui Raul. 

Metode prin care se poate dona cu mențiunea RAUL

Conturi bancare:

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociatia Noel

Donații cu cardul prin Facebook fundraiser https://www.facebook.com/donate/811140707416093/

Paypal: paypal.me/asociatiaNoel

Donații cu cardul: https://asociatianoel.ro/doneaza/doneaza-cu-cardul/

BT Pay: 0752076131

Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise

Sponsorizări firme/ redirecționare impozit: https://asociatianoel.ro/.../sponsorizare-redirectionare.../

 

Vizualizări: 1,405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: