La modă

Ecograf de ultimă generație la o clinică din Târgu Jiu

“Tocmai am finalizat instalarea ecografului Philips Affiniti CVx”, anunță VIENA Medical, cea mai nouă clinică din Târgu Jiu.

Vorbim de unul dintre cele mai performante ecografe dedicate pe Cardiologie. “VIENA Medical împreună cu Medical Device Store se alătură luptei de a îmbunătăți viața oamenilor cu ajutorul inovației tehnologice. Ecograful Philips Affiniti CVx aduce un nivel excepțional de performanță clinică, fiind conceput pentru a face față provocărilor de zi cu zi și conferind încredere în diagnostic prin imaginile clare și măsurătorile automate. Sistemul poate realiza inclusiv ecocardiografie de stres prin intermediul căreia se identifica rapid și sigur starea de sănătate a inimii. Se adresează chiar și micilor pacienți, prin posibilitatea de a realiza ecografii pediatrice”, a mai transmis clinica.

Medici specialiști pe Cardiologie la această clinică sunt Cosmin Răuț și Denisa Cartianu.

Conform MDPI, bolile cardiovasculare reprezintă una din principalele cauze de deces în ţara noastră, iar aproximativ 10%-20% dintre cazuri sunt incorect diagnosticate din cauza unei tehnologii inadecvate.

Vizualizări: 4,837

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: