Social

CSM Târgu Jiu - Gloria Bistrița, în sferturile de finală ale Cupei României

CSM Târgu Jiu şi a aflat adversara din sferturile de finală ale Cupei României Râureni, ediția 2023-2024. Conform programului stabilit de FRH, finalista Cupei României din sezonul trecut, CSM Târgu Jiu, va juca în această fază a competiției, pe teren propriu, cu Gloria Bistrița. Meciul este programat să se dispute pe 13 martie, însă data disputării partidei poate fi modificată în funcție de programul celor două formații. 

Astăzi, la sediul Federației Române de Handbal a avut loc tragerea la sorţi pentru sferturile de finală din cadrul Cupei României la handbal feminin. CSM Târgu Jiu va avea parte de un adversar dificil, este vorba despre Gloria Bistrița, echipă pe care însă gurparea gorjeană a învins-o, chiar la Bistrița, în Final 4-ul Cupei României din sezonul trecut. Gloria Bistrița, formație clasată în acest moment pe 3 în Liga Națională, pregătită de selecționerul Florentin Pera, a trecut în turul 2 al competiției de Corona Brașov, scor 35-33. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a trecut în turul 2 al competiției de divizionara secundă, CSM Bacău, scor 36-28. 

Conform programului stabilit de FRH, CSM Târgu Jiu ar trebui să joace cu Gloria Bistrița pe 13 martie, dar data disputării partidei poate fi modificată în funcție de programul celor două formații. Iată ce ne-a declarat, imediat după tragerea la sorți, antrenorul Liviu Andrieș. 

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Am picat cu una dintre cele mai bune echipe din campionatul nostru. Cupa României este o competiție prin care noi am ajuns în Europa. Vom juca acasă acel meci. E clar că adversarul este unul de calibru, dar, sper să ne ridicăm la nivelul acestei competiții și să facem un meci bun. Nu este o tragere ok, dar până la urmă suntem opt echipe puternice. Ne-am fi dorit alt adversar clar, pentru că erau Slatina și Zalău, echipe care erau de nivelul nostru. Jucăm acasă și încercăm să facem lucrurile la fel de frumoase ca anul trecut. Ne dorim acest lucru, vom vedea la ora jocului ce se va întâmpla”.

 

Vizualizări: 461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: