Social

Noi promisiuni pentru sala de sport din Bălănești. Când se vor relua lucrările!

Sala de sport din comuna Bălănești rămâne tot sub semnul întrebării! Lucrările, realizate în proporție de doar 40%, au fost abandonate în urmă cu aproximativ 3 ani. Acum, Compania Națională de Investiții va trebui să organizeze o nouă licitație, asta după ce contractul cu firma care ar fi trebuit să construiască clădirea, a fost reziliat.

 

Pe hârtie, sala de sport este una mare, modernă și dotată cu aparatură de ultimă generație. În realitate, elevii mai au multe de așteptat până când se vor putea bucura de investiția care se ridică la 6,5 milioane de lei. Reprezentanții administrației locale speră ca măcar în această toamnă să fie reluate lucrările.

„M-am bucurat tare mult pentru această sală de sport în care tinerii, cetățenii din localitate, să vină, să facă o mișcare într-un loc frumos, plăcut unde se pot desfășura o serie de activități. Însă, investiția este finalizată în proporție de 40%. Anul acesta este ca și mort, nu vor avea când să se mai apuce de treabă. Compania Națională de Investiții va găsi o firmă care va face expertiza și după aceea, după ce se va face această expertiză tehnică la lucrare, se va scoate restul de execuție la licitație. Dacă lucrurile ar merge bine prin septembrie s-ar putea ca să înceapă activitatea pe șantier”, a declarat Ovidiu Pungan, primarul comunei Bălănești.

 

Vizualizări: 277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: