Social

Gorjeanul Dan Vasilică s-a despărțit de FCU Craiova

Conducerea lui FCU a anunțat pe pagina oficială de fotbal despărțirea de preparatorul fizic, Dan Vasilică. „Mulțumim, Dan Vasilică! Îi mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului nostru și îi dorim mult succes pe viitor", se arată în comunicat.

 

• Adrian Mititelu i-a găsit rapid înlocuitor lui Dan Vasilică 

Vlad Țăran a semnat cu FCU. Conducerea lui FCU s-a mișcat rapid, după despărțirea de Vlad Vasilică și a anunțat oficial începerea activității lui Vlad Țăran la Fotbal Club Universitatea. 

Pe pagina oficială de facebook a fost făcut următorul anunț: 

„Bine ai venit, Vlad Țăran! Vlad Țăran va ocupa funcția de Preparator Fizic în cadrul echipei noastre, FCU 1948. Vlad Țăran este fost junior al echipei noastre în perioada 2006-2011.În trecut, Vlad Țăran a mai pregătit din punct de vedere fizic Echipele de Juniori ale Naționalei României (U15, U16, U17, U19), UTA Arad, AFC Hermannstadt, Al-Tai (Arabia Saudită), FC Rapid 1923, CS Mioveni și Abha (Arabia Saudită).Vlad Țăran a absolvit studiile de master în Pregătire Fizică la Universidad Europea y Real Madrid.Ca limbi străine, Vlad Țăran vorbeste fluent engleză și spaniolă.

 

 

Vizualizări: 416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: