Politică

Mesajul celui mai tânăr candidat la președinția Consiliului Județean 

Alexandru Marius Motohonu e unul dintre cei mai tineri gorjeni care au intrat în cursa electorală pentru alegerile locale din 9 iunie. La doar 25 de ani, acesta candidează la președinția Consiliul Județean Gorj din partea S.O.S, partid coordonat de senatoarea Diana Șoșoacă. 

Tot din partea S.O.S, pentru Primăria Târgu Jiu candidează viceprimarul Gabriel Coica. 

"A venit, din nou, momentul în care ne decidem viitorii 4 ani. Trecând peste “tradiționalele” sloganuri, peste inundația de promisiuni, peste valuri de proiecte pe care le livrează candidații, cred că fiecare dintre noi avem obligația de a nu compromite SPERANȚA! Mă refer la speranța unui viitor mai bun, certitudinea că mâine va fi mai bine. Vremurile tulburi și actualul context politic mi-au dat curajul să candidez pentru Președinția Consiliului Județean Gorj, din partea partidului S.O.S. România. 

 

Nu sunt subiectiv când spun că S.O.S. este un partid crescut pe cale naturală, cu un lider autentic, ce prezintă purul adevăr fără teamă și vine în slujba tuturor românilor. Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial este omul politic ce ne poate recăpăta identitatea și poate susține suveranitatea acestui popor! 

Avem nevoie de patriotism adevărat, nu afișat la evenimente, avem nevoie să ne simțim români, stăpâni la noi acasă!

Obligația noastră ca români, obligația generației mele, încă tinere, este de a se implica direct. A trecut prea mult timp în care am stat pe margine, privind cum aceeași clasă politică uzată ne trasează traiectoria unui viitor sumbru și lipsit de perspective. Aceiași “uzurpatori” care ne-au umilit bunicii, condamnându-i să își trăiască bătrânețile în sărăcie, mai vor încă odată. Aceiași “uzurpatori” care ne-au trimis părinții în pribegie prin lumea largă, să ne ofere nouă un trai mai bun, mai vor încă odată. Da, ei sunt aceiași care, nonșalant, vor să distrugă și SPERANȚA, singura rămasă în sufletele noastre tinere și inocente. 

Toate aceste trăiri au născut în noi o obligație din a strânge rândurile, de a coopta alături de noi oameni cu principii solide, dornici să muncească și să restabilească normalitatea în acest județ. 

 

Totul se poate realiza prin proiecte simple, începând prin a remodela trecutul și continuând prin a ne folosi creativitatea în trasarea viitorului. Doar noi, care suntem NOI, putem să ne regăsim într-o lume reală și să salvăm tot ce se mai poate salva. Doamne ajută și să fie într-un ceas bun", e mesajul lui Alexandru Marius Motohonu.

 

Vizualizări: 2,037

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: