Actualitate

Membrii CS din CE Oltenia, revocați

-Lista scurtă a viitorilor membrii CS din CEO, blocată la minister

Ministerul Energiei și expertul său în recrutare, Pluri Consultants România, a anunțat în februarie, declanşarea procedurii de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru 6 (șase) posturi de membru în Consiliul de Supraveghere al Societății Complexul Energetic Oltenia.

De atunci și până în prezent, dosarele de candidatură au fost depuse, lista scurtă a fost elaborată și a ajuns la Virgil Popescu, însă candidaților nu le-a mai fost cerută nici până acum declarația de intenție pentru ca apoi să susțină interviul final. Termenul pentru această procedură a expirat săptămâna trecută, semn că Virgil Popescu încă se mai gândește pe cine să pună în Consiliul de Supraveghere. Bătălia politică pentru aceste posturi este intensă pentru că mandatele viitorilor supraveghetori vor fi încheiate pe patru ani, și nu pe două, sau patru luni, așa cum s-a obișnuit în ultimii ani la CEO.
Potrivit informațiilor presei, lista scurtă aflată pe masa ministrului Energiei cuprinde doi dintre actualii supraveghetori Alexandru Marcoci (președinte CS) și Mădălin Cornel Eftenoiu. În listă mai sunt numele Luminiței Georgeta Popescu, rectorul Universității ,,Constantin Brâncuși” Târgu Jiu și Andrei Maioreanu, fost secretar de stat în Ministerul Energiei,

În ședința AGOA din 20 aprilie, membrii CS ale căror mandate au expirat vor fi revocați, acționarii urmând să aprobe numirrea noilor selectați, cu mandate de patru ani.

Vizualizări: 2,117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: