Social

Media 10 la Bacalaureat, fără meditații

Sunt copii excepționali nu doar la colegiile de prestigiu din orașe, ci și în mediul rural. Eleva Cristina Lupu a devenit mândria Colegiului Tehnic Mătăsari, după ce a obținut media 10 la bacalaureat, medie neobținută vreodată de alt elev al școlii.

Cristina vrea să urmeze Medicina și spune că nu a făcut niciodată meditație, dar s-a pregătit mult timp pentru acest examen.

„Felicitări din toată inima LUPU CRISTINA VICTORIA pentru nota 10 obținută la examenul de bacalaureat, o performanță unică în istoria Colegiului Tehnic Mătăsari. Felicitări tuturor absolvenților care au promovat acest prim examen al vieții. Felicitări domnilor Profesori care i-au îndrumat cât și părinților care le-au acordat sprijinul zilnic. Mult succes în continuare!”, transmite Colegiul Tehnic Mătăsari.

Cinci medii de zece au fost în Gorj la Bacalaureat. Este vorba de trei elevi de la specializarea Filologie de la Colegiul Tehnic Mătăsari, Colegiul Național „Spiru Haret” din Târgu Jiu și Liceul Tehnologic Turceni și de doi absolvenți de Matematică-Informatică de la colegiile „Spiru Haret” și „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu.

Vizualizări: 5,432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: