Actualitate

Lider: Pințea trebuie să îşi facă bagajul şi să plece din CEO

Unul dintre directorii Complexului Energetic Oltenia a fost suspectat tot timpul de relații prea apropiate cu OMV, astfel că nu s-a mirat nimeni când compania din Gorj a făcut parteneriat cu austriecii, pentru realizarea unor parcuri fotovoltaice.

În noul context legat de faptul că Austria a blocat aderarea României la spațiul Schengen, liderul Cartel Alfa Gorj ar vrea întreruperea acestui parteneriat.

„OMV, care e austriac, a intrat în CEO adus de doamna Pințea şi să vedem ce părere va avea statul român. Din punctul meu de vedere, doamna Pințea trebuie să îşi facă bagajul şi să plece din CEO. Numai rău a făcut”, a declarat liderul sindical Alin Munteanu, într-un interviu la Radio Infinit.

Liderul Cartel Alfa Gorj spune că parcurile fotovoltaice trebuie realizate doar de CE Oltenia. „Aceste parcuri fotovoltaice trebuie făcute doar de Complexul Energetic Oltenia. De la bun început eu am fost împotriva acestor SPV-uri făcute cu OMV”, a spus Munteanu, care cere și îndepărtarea Lăcrămioarei Pințea din directoratul CEO.

Pințea a lucrat din 1998 până în 2018 în OMV Petrom, fiind chiar și membru al Directoratului. Acum este în Directoratul CE Oltenia și este considerat directorul responsabil de faptul că a fost negociat un plan de restructurare extrem de dur.

Vizualizări: 3,949

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: