Politică

Mașina viceprimarului, vandalizată

Cosmin Tabără, viceprimarul liberal al Timișoarei, și-a găsit, miercuri dimineața,  mașina vandalizată, în fața casei. Pe autoturism era scrijelit mesajul „Fără respect!”.

Tabără susține că se vrea intimidarea sa, după ce și-a anunțat candidatura la Primăria Timișoarei, din partea PNL.

„Ce mi s-a întâmplat mie i se poate întâmpla oricui, pentru că asta a fost livrat de către marii oameni politici: ura, învrăjbirea, violența verbală și fizică, orice pentru a dobândi puterea, pentru a fi cât mai aproape de ciolan. Și asta nu prin muncă sau valoare, ci prin slujirea fără noimă a celui care poate asigura accesul facil într-o funcție publică. Apoi putem vorbi despre iubirea orașului, despre promovarea valorilor sau a meritocrației… Da, mi-ați vandalizat mașina, în speranța că poate voi renunța la a milita pentru corectitudine, pentru examene corecte, pentru o competiție onestă. Cine a făcut asta? O victimă a ceea ce i s-a livrat în ultimii ani în Timișoara. Pentru că cine a făcut-o e o victimă. Urmează probabil incendierea mașinii daca nu voi abdica de la principii, dar nu o voi face! Probabil că se va încerca pe orice cale intimidarea mea, dar vă anunț că nu renunț, voi rămâne același om care va căuta dreptatea oriunde voi fi”, a scris Cosmin Tabără pe Facebook.

Viceprimarul a depus plângere la poliție: „Puțin probabil să aflu făptuitorul, dar voi lăsa organele de cercetare să-și facă treaba, cu încrederea în munca lor. Până atunci, voi duce mașina la service și voi continua să fiu același om care va ierta prostia din jurul său”.

Vizualizări: 1,243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: