Eveniment

Mamă și fiu, drogați la volan în aceeași noapte

O femeie de 37 de ani și un tânăr de 20 de ani, mamă și fiu, sunt cercetați de poliţiştii doljeni, pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

Poliţiştii doljeni spun că doi craioveni, un bărbat şi o femeie, au fost depistaţi conducând sub influenţa drogurilor în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„În noaptea de 28 spre 29 octombrie, ora 00.35, poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră în cadrul acțiunii Blitz, au depistat, pe strada Dealul Spirei, din Craiova, un tânăr de 20 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism sub inflența substanţei canabis.

De asemenea, în aceeași noapte, ora 00.45. polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au depistat o femeie de 37 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism, deși se afla sub influența substanței psihoactive Amphetamine”, a comunicat IPJ Dolj.

Pe numele celor doi şoferi au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

Vizualizări: 809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: