Eveniment

S-a urcat băut la volan, cu fiul în mașină

Un bărbat din Țicleni, județul Gorj, de profesie asistent personal, a fost condamnat vineri la un an de închisoare cu suspendare, pentru că s-a urcat băut la volan. Sentința dată vineri de Judecătoria Târgu Cărbunești nu este definitivă.

Fapta s-a petrecut în februarie anul trecut, bărbatul băut avându-l în mașină și pe fiul său cu handicap grav, de îngrijirea căruia este responsabil. “Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, la data de 27.02.2021, în jurul orelor 02:31, agenţii de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Oraşului Ţicleni au depistat în traficul rutier pe DJ 675 Ţicleni pe numitul (...) în timp ce conducea autoturismul marca VW Turan, din direcţia Târgu-Cărbuneşti către Peşteana Jiu. Cu ocazia verificărilor, agenţii de poliţie au procedat la testarea conducătorului auto și s-a constatat că avea o alcoolemie de 1,15mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Rovinari unde i s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată în documentul de la instanță.

Bărbatul a recunoscut că a băut acasă o jumătate de litru de țuică și apoi a plecat să ia țigări, fiind oprit de un echipaj de poliție.

Vizualizări: 1,116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: