Eveniment

Trei copii și părinții lor au fost răniți în accident

Cinci persoane, între care şi trei copii, au fost rănite sâmbătă seara, într-un accident rutier produs pe DEx12, la intrarea în oraşul Balş, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

"Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Bucureşti şi un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj. În urma evenimentului rutier, cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Orăşenesc Balş", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje medicale de la Ambulanţă, precum şi echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Şoferul în vârstă de 43 de ani a rămas blocat în autoturism, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru a fi deblocat şi scos din automobil, el fiind politraumatizat.

Cele cinci persoane rănite în accident au fost transportate iniţial la Spitalul Balş, apoi au fost transferate la UPU Slatina.

Cei trei copii şi mama lor au fost transportaţi la spital conştienţi şi nu prezentau răni care să le pună viaţa în pericol. 

Potrivit unor surse neoficiale, bărbatul cu politraumatisme este tatăl copiilor. Celălalt şofer, tânărul în vârstă de 22 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest şi a reieşit că nu consumase alcool.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Vizualizări: 1,385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: