Politică

Maioreanu: Este momentul să reîncepem marile investiții în domeniul hidroenergetic

Fostul secretar de stat din Ministerul Energiei, gorjeanul Andrei Maioreanu, susține că este momentul ca România să reînceapă marile investiții în domeniul hidroenergetic.

“România are resursele necesare creșterii sistemului energetic, bucurându-se de un mix energetic echilibrat, iar potențialul hidroenergetic are o pondere extrem de însemnată. Sectorul hidroenergetic are nevoie de retehnologizări și modernizări, dar și de finalizarea obiectivelor aflate în diverse stadii de realizare (Amenajarea Hidroenergetică a râului Jiu pe sectorul Livezeni - Bumbești, Complexul Hidrotehnic și Energetic Cerna Motru Tismana, etapa a ll-a, Amenajarea Hidroenergetică Răstolița, Amenajarea Hidroenergetica a râului Olt pe sectorul Cornetu - Avrig, Amenajarea Hidroenergetică Pașcani pe râul Siret, Amenajarea Hidroenergetică Cerna Belareca)”, a transmis fostul secretar de stat.

Din păcate, despre reluarea investițiilor în sistemul hidroenergetic de pe Jiu se discută de câțiva ani, dar fără rezultate concrete.

Vizualizări: 1,949

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: