Social

Mai multe bilete de tratament pentru pensionarii gorjeni 

Casa Județeană de Pensii Gorj a primit biletele de tratament balnear pentru seria cu dată de intrare în perioada 15-17 septembrie. În această etapă, i-au fost repartizate 123 bilete pentru tratament balnear, din care 86 sunt pentru unitățile de tratament din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice București, restul fiind contractate cu alți prestatori de servicii din domeniu. 

Cele mai multe sunt disponibile pentru stațiunile Bala (44), Olănești (17) și Buziaș (10). Din cele 123 bilete pentru tratament balnear, 114 bilete au fost alocate automat solicitanților în funcție de punctajul obținut. Biletele vor fi distribuite  până în data de 7 septembrie. 

”În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului până la data programată, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant”, au transmis reprezentanții Casei Județene de Pensii Gorj. 

Cele nouă locuri nedistribuite sunt pentru stațiunile Moneasa (4), Amara (3) și Pucioasa (2). Pot fi eliberate persoanelor interesate indiferent dacă au depus sau nu cerere. 

La ultima alocare, Casa de Pensii Gorj a primit mai puține bilete de tratament balnear, respective 111.

 

 

Vizualizări: 808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: