Social

A plecat după ciuperci și s-a rătăcit. Îl caută sute de oameni!

Un bărbat de 73 de ani din localitatea Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, este căutat de poliţişti, jandarmi, pompieri şi alte forţe de ordine, după ce sâmbătă după-amiază a plecat de acasă, în pădure, în căutare de ciuperci şi nu a mai revenit.

 

Poliţiştii au fost sesizaţi despre dispariţia bărbatului sâmbătă seară. ”La data de 03 septembrie a.c., ora 21.40, un bărbat din Baia de Aramă a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi cu privire la faptul că tatăl său, din aceeaşi localitate, a plecat de la locuinţă în jurul orei 16.00 şi nu a mai revenit. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Baia de Aramă, care în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 73 de ani a plecat de la locuinţă în  jurul orei 16.00, cu intenţia de a căuta ciuperci şi nu a mai revenit”, transmite IPJ Mehedinţi.
 
Bărbatul dispărut are 1.75 m înălţime,  aproximativ 90 de kg, ochi verzi, păr alb. La momentul plecării de la locuinţa sa purta o cămaşă de culoare galben şi pantaloni de culoare neagră.
 
”La acest moment poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, reprezentanţilor din cadrul primăriei Baia de Aramă, Poliţiei Locale Baia de Aramă şi cetatenilor, alături de echipa Salvamont Mehedinţi desfăşoară activităţi de căutare a persoanei în cauză”, precizează IPJ Mehedinţi.
 
Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută  este rugat să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vizualizări: 3,251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: