Politică

Lui Burduja îi pasă de CEO! Grupul de lucru nu se mai întâlnește, la București!

Ministrul Energiei, Sebi( așa cum îi spun prietenii), a programat o ședință cu Grupul de lucru de la Complexul Energetic Oltenia. Chipurile, presiuni, salvarea mineritului, poezii pe care le-am mai auzit.

După săptămâni de întârziere, sindicaliștii au primit notificarea oficială că se vor vedea cu Burdjua. Doar că, întâlnirea nu o să mai fie la București. O să fie pe online! Probabil, cazurile de Covid afectează această întrevedere (sâc).

Băieții care vor să salveze CE Oltenia se vor vedea joi, pe live, în videoconferință. Îi și văd pe unii sindicaliști cum se poziționează în fața monitorului sau a telefonului să-și expună punctele de vedere care să oprească închiderea CEO.

By the way, ca să vorbim ca intelectualii din minister, pe 15 octombrie se anunța negocierea cu Comisia Europeană? Am un presentiment că nu se va întâmpla! Cum am mai avut un presentiment că, un băiat cu două nume, o să fie șef la Minprest și asta cu câteva săptămâni înainte de concurs!

Și miroase urât acolo, dar cică își asumă Adunații Copăceni de printr-un consiliu! Așa o să fie și aici, cu Comisia Europeană! Facem un pariu că nu se întâlnesc până la data respectivă și nu le pasă de voi, mineri și energeticieni?

 

Vizualizări: 1,729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: