Politică

Virgil Popescu aruncă pisica moartă în ograda șefilor CEO

Virgil Popescu, fostul ministru al Energiei, aruncă pisica moartă în ograda șefilor CEO, după ce a dărâmat energia pe cărbune. El spune în presa centrală că lipsa de personal trebuie rezolvată de actualul management:

 ”La finalul anului 2021 – începutul anului 2022, am avut o discuție cu premierul Ciucă de creștere a producției de cărbune. Am avut o discuție și cu Directoratul de la acea vreme. A fost nevoie de angajarea unor oameni și s-a crescut producția de cărbune. Dar acei oameni erau angajați pe o perioadă provizorie de timp.

Între timp, legea cu pensionarea pentru persoanele care au lucrat în zonele miniere a fost declarată constituțională de Curtea Constituțională. Au fost niște procese, dar mulți salariați ai CEO au ieșit la pensie. Asta a însemnat că numărul lor a scăzut și era nevoie de personal. E sarcina Directoratului, a Consiliului de Supraveghere de la Oltenia, în concordanță cu planul de restructurare și cu sindicatele, să ia cele mai bune decizii, în așa fel încât activitatea să funcționeze la Complexul Energetic Oltenia”.

 

Vizualizări: 1,824

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: