Social

Lucrări importante realizate în comuna Drăguțești

Investițiile nu bat pasul pe loc în comuna Drăguțești. În fiecare zi, în localitate pot fi văzute echipe de muncitori care duc la îndeplinire proiectele accesate de echipa condusă de Dumitru Ion Popescu. Acesta a afirmat că, în total, valoare investițiilor de care vor beneficia oamenii din Drăguțești se ridică la aproape 600 de miliarde de lei vechi.

 

Lista de proiecte care vor fi realizare în comuna Drăguțești este una lungă: asfaltări de drumuri, rețea de gaze, canalizare și alimentare cu apă. Administrația locală are în plan și construirea unei piste de biciclete, dar și transformarea fostului dispensar medical într-un club al pensionarilor.

„Avem multe proiecte, atât pe Anghel Saligny, cât și pe PNRR, cu o valoare totală de aproximativ 600 de miliarde de lei vechi. Sperăm să le ducem pe toate cât mai repede la îndeplinire pentru că avem termene chiar și de un an. Singurul care o să dureze mai mult este proiectul privind rețeaua de gaze”, a declarat Dumitru Ion Popescu, primarul comunei Drăguțești.

Vizualizări: 1,455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: