Social

Un elev extraordinar

Rezultat excepțional pentru un elev de la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu. Mario Scurtu e elev în clasa a X-a și a reușit să obțină medalia de aur la Olimpiada Națională de Astrofizică, o materie pe care nu o învață la școală și pe care a studiat-o mai mult singur acasă. Mario s-a calificat și în lotul lărgit al României la această materie. 

 

A fost singurul elev din Gorj care a ajuns la Olimpiada Națională, competiție ce a avut loc la Iași. “Felicitări, Mario Scurtu pentru a patra participare cu succes de anul acesta la o olimpiadă naţională! Suntem mândri de tine. Felicitări şi domnului profesor Gheorghe Neamţu, care te-a pregătit pentru aceste rezultate extraordinare”, e mesajul pe care l-a transmis unitatea de învățământ. 

 

Mario e un copil extraordinar, cu vise mari. Își dorește să ajungă cercetător la NASA. Acesta nu e primul rezultat remarcabil pe care îl obține. Mai are medalii de la competiții naționale și internaționale. Doar în acest an s-a calificat la patru olimpiade naționale. La Fizică, a obținut tot o medalie de aur. 

Vizualizări: 765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: