Politică

Lovitură în fieful unui greu din PNL. Zece primari au trecut la PSD

Nu mai puțin de zece primari din Mehedinți, care au câștigat mandatul pe listele Partidului Național Liberal, au trecut la PSD, 

Anunțul a fost făcut de șeful PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

Organizația liberală este condusă de fostul ministru al Energiei, Virgil Popescu. Acesta a reușit să-și supere colegii din partid după ce, din poziția de ministru, a promovat în funcții importante tot felul de persoane fără pregătire, așa cum s-a întâmplat și în cazul CE Oltenia. 

„Spuneam în urmă cu ceva timp că ușa organizației PSD Mehedinți este deschisă pentru toți cei care vor să se alăture echipei noastre și, sigur, cei cu care noi putem face echipă pentru ca, împreună, să aducem plus valoare județului și implicit comunităților pe care le reprezintă domniile lor! Mă bucur că astăzi, mai mulți primari din județul Mehedinți au ales să se alăture echipei PSD Mehedinți. Am convingerea că decizia domniilor lor a venit urmare a colaborării pe care am avut-o, urmare a faptului că de fiecare dată când a fost vorba despre investiții, fie pe fonduri europene, fie pe buget local, nu am ținut seama de culoarea politică a primarului când am decis să reabilităm drumuri județene sau să facem alt gen de investiții. Am făcut lucrurile astfel, întrucât vreau ca toți cetățenii județului să beneficieze de condiții cât mai bune de trai. Îi cunosc pe fiecare în parte și știu că putem face o echipă bună împreună! Sunt bine ancorați în realitatea orașului și comunelor pe care le reprezintă, cunosc nevoile oamenilor și am convingerea că vom găsi, împreună, cele mai bune soluții pentru a le rezolva. Le mulțumesc pentru încredere și le doresc mult succes la alegeri! Am convingerea că împreună vom avea rezultate foarte bune!”, a scris președintele PSD Mehedinți și președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Vizualizări: 1,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: