pamFLEȚI

Făcurăm kkatul baclava! Doar 41 de vaccinați în Târgu Auto

Prefectura Gorj și DSP-ul se mai pot lăuda cu un eșec, chiar dacă ei vor să ne prezinte ca pe un succes campania de vaccinare în centre improvizate, cum ar fi cea de duminică din Târgul Auto din Târgu Jiu.

În realitate, a fost mult zgomot pentru nimic, deoarece doar 41 de persoane s-au vaccinat acolo. Numărul a fost anunțat luni seara de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii şi vicepreşedinte CNCAV, Andrei Baciu.

Dintre centrele improvizate la nivel național, doar cele din aeroporturi par eficiente, restul sunt doar bani aruncați. Este cât se poate de evident că aceste acțiuni sunt impuse și au ca scop sifonarea banului public și, nu în ultimul rând, consumarea stocului de vaccin. 

În Gorj nu mai există transmitere comunitară a coronavirusului de câteva săptămâni, fiind câte un caz pe zi sau niciunul, dar în continuare avem sute de paturi rezervate și doar cinci-șase pacienți spitalizați, precum și peste 20 de centre de vaccinare prin care bate vântul, mai ales că gorjenii se pot vaccina acum și la medicii de familie.

Vizualizări: 5,519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: