Eveniment

Lovit cu sticla în cap

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Bălești, a ajuns pentru o noapte în arestul poliției. Duminică, Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgență de un bărbat din comuna Bălești, despre faptul că ar fi avut un conflict cu o persoană pe care nu o cunoaște.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că bărbatul, în timp ce se afla pe drumul public, pe fondul consumului de alcool, ar fi fost lovit cu o sticlă în zona capului, de o persoană a cărei identitate nu o cunoaște.

„În urma activităților investigativ-operative efectuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu, a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din comuna Bălești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, pe bărbatul de 43 de ani”, a anunțat IPJ Gorj.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Vizualizări: 698

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: