Eveniment

Mașini lovite de TIR. Patru persoane rănite, între care doi copii

Patru maşini au fost lovite de un tir într-un accident produs, luni dimineață, în comuna Ţânţăreni, judeţul Gorj, după ce o roată a autotrenului a explodat. Patru persoane au fost rănite, între care doi copii de 10 și 11 ani.

„La fața locului s-au deplasat trei autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, trei ambulanțe din cadrul SAJ Gorj, precum și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Dolj și o ambulanță din cadrul SAJ Dolj”, a transmis ISU Gorj.

Echipajele sosite la faţa locului au constatat că în urma accidentului patru persoane au suferit leziuni.

„Este vorba despre un băiețel în vârstă de 10 ani, conștient, care a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spitalul din Filiași, o fetiță în vârsta de 11 ani, stare de inconștiență, cu funcții vitale, pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD din cadrul punctului aeromedical Craiova, o femeie în vârstă de 36 de ani, conștientă, transportată la spitalul din Craiova, iar bărbatul, în vârsta de 32 de ani, a suferit leziuni minore și a refuzat sa fie transportat la spital”, a precizat ISU Gorj.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Update: Fetița a fost preluată de elicopterul SMURD, a fost stabilizată și transportata la spitalul din Craiova.

Update: Atât copilul cât și mama au picioarele rupte. Copilul a intrat în operație fiind aproape conștient. Starea fetiței este gravă, aceasta fiind în comă din cauza unei lovituri la cap. 

 

 

 

Vizualizări: 2,757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: