Actualitate

Lider: Mitrescu nu face parte din comisia de negociere

Unul din liderii Sindicatului Mine Energie Oltenia, Jan Popescu, a spus despre președintele Sindicatului “Energia” Rovinari, Constantin Mitrescu, că nu mai face parte din comisia de negociere.

Este pentru prima dată de la înființarea Complexului Energetic Oltenia când se întâmplă asta, explicația fiind foarte simplă. Sindicatul lui Mitrescu a plecat din Federația Națională Mine Energie în Federația Energetica, dar, pentru că nu are decât câteva sute de membri, nu a adus un loc în plus în comisia de negociere.

Federația Energetica era deja reprezentată de Paul Constantinescu la masa negocierilor. “Nu cred că Federația Energetica va pune în pericol creșterile salariale, doar pentru că Mitrescu nu face parte din comisia de negociere”, a spus Jan Popescu.

Popescu crede că sindicatul lui Mitrescu nu are mai mult de 450 de membri, fiind apuse vremurile când avea 800 de membri.

Sindicaliștii din Complexul Energetic Oltenia urmează să negocieze cu administrația creșterea salariilor începând cu data de 1 ianuarie 2023, precum și împărțirea a 10% din profit către salariați.

 

Vizualizări: 1,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: