Eveniment

L-a luat la palme de trei ori, fără să-l cunoască

Comportament bizar al unui localnic din comuna gorjeană Godinești. Aflat la un local public din comună, bărbatul a mers la un moment dat la masa de biliard, unde a pălmuit un client pe care nu îl cunoștea. A fost scos afară, dar a intrat din nou și l-a pălmuit a doua oară. Culmea, a fost scos din nou și a revenit cu aceeași apucătură.

“La scurt timp a intrat iar în local și s-a dus lângă masa de biliard unde a lovit-o din nou pe aceeași persoană vătămată cu palma peste față și a fost scos din nou afară din bar. A intrat în localul public pentru a treia oară, a început o discuție în contradictoriu cu persoana vătămată și l-a lovit din nou cu palma peste față, iar după aceea a ieșit din local și s-a așezat la o masă”, se arată în rechizitoriu.

Până la urmă, tânărul lovit a reacționat, la fel și doi prieteni ai lui, și s-a ajuns la o bătaie generalizată. Toate cele patru persoane au fost condamnate ieri la Judecătoria Târgu Jiu, cu amendă penală de câte trei mii de lei. Scandalul a avut loc în primăvara anului trecut.

Sentința Judecătoriei Târgu Jiu nu este definitivă.

Vizualizări: 1,307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: