Eveniment

Au băut banii de... capră

Doi gorjeni din Turburea au fost protagoniștii unei scene demne de Las Fierbinți. Cei doi s-au înțeles să meargă împreună, pentru ca unul dintre ei să cumpere o capră. S-au oprit însă la cârciumă, unde aveau întâlnire cu proprietarul caprei.

Cum omul nu a mai ajuns cu capra, cei doi au băut banii. Cel care dorea să cumpere a plecat la un moment dat spre casă, lăsându-și amicul singur în cârciumă, fără să-i spună.

Supărat că a fost luat de fraier, acesta a pornit pe alt drum, pentru a ieși în calea amicului care l-a abandonat. S-a pitit într-un șanț și s-a pus pe așteptat.

Iată cum este descrisă scena în rechizitoriu: “În jurul orelor 23:00, în momentul în care persoana vătămată a ajuns în apropierea intersecției, inculpatul, care era ascuns într-un șanț, l-a lăsat să treacă și s-a deplasat în spatele său, l-a ajuns din urmă, l-a prins de geacă, l-a lovit cu palma de două ori în zona capului, în partea din spate, l-a deposedat de un cuțit pe care îl avea în geacă și l-a amenințat cu acesta pentru a-i da suma de 50 lei. Persoana vătămată s-a speriat și a scos suma de 50 lei din portofel, pe care i-a dat-o inculpatului, acesta plecând cu cei 50 lei și cuțitul pe un drum ce duce către linia de cale ferată CFR”.

Poliția a fost anunțată și l-a interceptat pe agresor în zona blocului de nefamiliști din localitate. Individul și-a recunoscut fapta, comisă în aprilie anul trecut, iar săptămâna trecută a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare. Sentința Judecătoriei Târgu Cărbunești din 12 octombrie nu este definitivă.

Vizualizări: 2,452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: