Actualitate

Fabrică nouă, inaugurată la Rovinari!

O nouă fabrică a fost inaugurată la Rovinari. Aici vor fi produse pahare și ambalaje din hârtie ecologică, personalizate la cerere.

Fabrica modernă se adresează diferitelor categorii de clienți sau industrii, de la HoReCa, industria alimentară, companii și birouri, organizatori de festivaluri și evenimente private, până la vânzarea cu amănuntul.

La inaugurarea festivă a luat parte și primarul orașului Rovinari, Robert Filip, invitat să taie panglica inaugurală. 

Fondatorul companiei YANADRISFAN Paper Cup este un  rovinărean, Ișfan Dumitru-Florian, care are experiență în acest domeniu, dar și în antreprenoriat. Acesta este și pasionat de inovare în domeniul producției produselor ecologice, prietenoase cu mediul, după cum a informat edilul. „Cei care doresc să se convingă de calitatea produselor fabricate cu pasiune și responsabilitate la YANADRISFAN Paper Cup S.R.L, sunt așteptați la sediul  din Strada Termocentralei, Nr. 15, Rovinari, să acceseze https://yanadrisfan.eu/, sau să sune la numărul de telefon +40773961272. Sunt cu atât mai onorat și mândru de această nouă investiție cu cât, după foarte mulți ani petrecuți în afara țării, peste 13 ani, domnul Ișfan Dumitru-Florian a ales să investească aici, acasă la domnia sa. 

De altfel, pentru domnul Ișfan Dumitru Florian, fabrica inaugurată nu este singura activitate economică desfășurată aici, la aceasta adăugându-se o fabrică de mobilă și două magazine de cartier.

Pentru noi, ca autoritate, investițiile private din Rovinari, nu doar aceasta, vin cu o responsabilizare majoră în a identifica soluții pentru crearea unui mediu propice dezvoltării mediului privat de afaceri. De la acordarea de ajutoare de minimis sau debirocratizare și până la asigurarea unei infrastructuri edilitare de calitate. Am dovedit că putem fi parteneri de nădejde și așa va fi și pe viitor. Felicitări  și mii de mulțumiri! Succes pe noul drum!”, a scris primarul Robert Filip despre noua investiție din Rovinari.

În noua fabrică s-au investit aproximativ 400.000 de euro aport personal, la care s-a adăugat un grant în valoare de 33.000 de euro de la Uniunea Europeană.  Pentru început, la fabrica de la Rovinari vor lucra aproximativ 10  oameni, însă cu siguranță numărul angajaților va crește exponențial odată cu cerințele pieței și a paletei largi de produse de calitate oferite.

 

Vizualizări: 2,415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: