Eveniment

S-a pus cu parul pe tractor

Un gorjean din Negomir a fost condamnat zilele trecute la 3.600 de lei amendă penală, într-un dosar de distrugere.

Fapta s-a petrecut în septembrie 2021, când gorjeanul s-a pus cu parul pe tractorul unui alt localnic, spărgând parbrizul.

Motivul scandalului a fost unul clasic. Tractoristul recolta porumbul unui localnic. La un moment dat, a intrat puțin cu roata pe terenul vecinului, teren cultivat cu lucernă.

Vecinul s-a înfuriat, a lovit mai întâi tractorul cu pietre, a plecat, apoi a revenit cu un par de lemn și a spart parbrizul. Ulterior s-a speriat de ce a făcut și a plecat.

Interesant este că cel acuzat nu și-a recunoscut faptele. A spus că tractoristul și-a spart singur parbrizul, când a vrut să îl atace cu un levier. “Aceste apărări nu se coroborează cu probele administrate în cauză, martorii declarând că au văzut cum inculpatul a fost persoana care a lovit cu un par din lemn parbrizul tractorului persoanei vătămate, distrugându-l”, se arată în documentul de la instanță.

Agresorul are de plătit acum amenda penală de 3.600 de lei, plus 1.500 de lei daune civile, 4.800 de lei cheltuieli judiciare ale părții civile și 250 de lei cheltuieli de judecată către stat.

Vizualizări: 2,905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: