Social

Juniorii CSM Târgu Jiu, Răzvan Tomescu şi David Pătrăşcoiu, participă la Cupa României la Box

Azi începe Cupa României la box Juniori Masculin, competiţie care se desfăşoară la Drobeta Turnu Severin. La prima competiţie oficială din acest an, care se defăşoară în perioada 4-10 martie, CSM Târgu Jiu va fi reprezentat de juniorii Răzvan Tomescu, la categoria 60 de kilograme, şi David Pătrăşcoiu, la categoria 70 de kilograme. Cei doi sportivi pregătiţi de Petrişor Gănănău şi Ştefan Grecescu merg la Drobeta Turnu Severin cu gândul la medalii. 

După două stagii de pregătire, la Arad şi Horezu, a venit momentul şi pentru prima competiţie oficială din acest an pentru pugiliştii juniori de la CSM Târgu Jiu. Este fără îndoială una dintre cele mai puternice competiții juvenile pe plan intern, dar şi extrem de importantă, având în vedere că juniorii cu cele mai bune rezultate la Cupa României vor fi selectați pentru lotul naţional al României pentru Campionatul European de Juniori din vara acestui an, din Bosnia şi Herzegovina. Răzvan Tomescu şi David Pătrăşcoiu, pregătiţi de antrenorii Petrişor Gănănău şi Ştefan Grecescu, sunt sportivii legitimaţi la CSM Târgu Jiu care se vor lupta pentru medalii în Sala Sporturilor din Severin. Nu va fi ușor, dar delegația gorjeană merge cu gânduri mari la competiţia din judeţul vecin. Răzvan Tomescu va urca în ring la categoria 60 de kilograme, în timp ce David Pătrăşcoiu va lupta la categoria 70 de kilograme. Antrenorul Petrișor Gănănău are mare încredere în elevii săi că vor face un turneu foarte bun.

Petrișor Gănănău, antrenor secția box CSM TârguJiu: ”Avem încredere în cei doi sportivi. S-au pregătit foarte bine şi noi sperăm să se întoarcă cu medalii de la acest turneu. Mergem cu gândul de a obţine rezultate cat mai bune la prima competiţie oficială din acest an. Ar fi bine să începem anul cu rezultate bune, în special pentru moralul sportivilor, pentru că ne aşteaptă şi alte turnee importante în lunile următoare. Vrem să le mulţumim celor care sunt aproape de aceşti copii, celor din conducerea clubului nostru, în special domnului Robert Bălăeţ, pentru susținerea performanţei la secţia de box”.

Vizualizări: 324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: