Social

Junioarele 3 CSM Târgu Jiu au învins fără emoții echipa din Vulcan

CSM Târgu Jiu -CSM Mihai Viteazul Vulcan 38-28

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu a obținut o victorie extrem de importantă în lupta pentru calificarea în Grupele Valoare, CSM Târgu Jiu trecând fără probleme, scor 38-28, la pauză 19-13, de CSM Mihai Viteazul Vulcan. Cu această victorie, handbalistele pregătite de Paula Martinescu au urcat pe locul 3 în clasament și continuă cursa pentru îndeplinirea obiectivului din prima parte a sezonului. 

CSM Târgu Jiu avea nevoie de victorie ca de aer în meciul de astăzi, cu echipa din Vulcan, contracandidată la un loc pe podiumul Seriei H. În lupta pentru calificarea în Grupele valoare, CSM Târgu Jiu a început în forță meciul cu echipa din Vulcan, în fața căreia avea de luat și o revanșă. Astfel, fetele Paulei Martinescu au condus ostilitățile încă din startul partidei. 

După ce au redus ușor din turație, pe final de meci, gorjencele au câștigat partida la 10 goluri avans, scor 38-28. O victorie extrem de importantă, care trimite gruparea gorjeană pe locul 3 în Seria H și meține șansele echipei din Târgu Jiu în lupta pentru calificarea în Grupele Valoare. Este a doua victorie consecutivă din acest an pentru junioarele 3 CSM Târgu Jiu. 

Paula Pagnejer Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Cu această victorie în fața echipei din Vulcan am făcut un pas important pentru atingerea obiectivului nostru. Fetele au făcut un joc bun, frumos, și pot spune că au practicatun handbal de calitate astăzi. Chiar și în contextul acestei victorii, încă mai avem lacune in compartimentul defensiv. Țin să felicit fetele pentru dăruire, ambiție și concentrare! Mulțumim susținătorilor noștri minunați, părinților și conducerii clubului. Forza Panterele!”

CSM TÂRGU JIU: Yasmina Sfiea, Andrada Văduva, Raisa Pagnejer 15g, Cleopatra Pîslaru 12g, Ana Bîrlete, Daniela Țoțan 2g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Gabriela Anuțoiu, Alexia Vîrțan, Diana Ștefu 1g, Anastasia Găvănescu 1g, Antonia Vârțan, Maria Cojocaru 5g, Carla Logăscu 2g, Ștefania Ciobanu. Antrenoare: Paula Martinescu.

 

Vizualizări: 387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: