Social

Cămin de bătrâni la Bumbești Jiu

Administrația locală din Bumbești Jiu intenționează să construiască un cămin de bătrâni. Acesta este doar unul dintre proiectele importante care vor lua startul în anul 2024. Astfel de locații sunt extrem de solicitate în județul Gorj, iar conducerea primăriei Bumbești Jiu speră ca investiția să prindă contur cât mai repede.

Clădirea care va găzdui viitorul cămin de bătrâni ar urma să fie construită pe o veche platformă care, în prezent, este nefolosită.

„S-au făcut câteva demersuri, suntem în studiul de fezabilitate al unui proiect care va viza realizarea unui cămin de bătrâni pe o platformă deja existentă. Este vorba despre platforma fostului Liceu Industrial sau, mai aproape, fosta Școală de Jandarmi. Vor începe lucrările într-o perioadă destul de scurtă. În ceea ce privește finanțarea, fie o să găsim o sursă externă, fie din bugetul local al Primăriei Bumbești Jiu, pentru că ne putem permite această investiție”, a declarat Constantin Bobaru, primarul orașului Bumbești Jiu.

Pe lângă acest proiect, pe lista de investiții a anului 2024, reprezentantul primăriei Bumbești Jiu mai are reabilitarea infrastructurii rutiere și construirea unor locuințe sociale. 

 

Vizualizări: 685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: