Social

Sorin Cârțu: „Ferească Dumnezeu să ratăm și play-off!”

Universitatea Craiova și Ivaylo Petev sunt în corzi! Formația din Bănie a adunat doar două puncte din ultimele 15 puse în joc în Liga 1, iar în 2024 nu a învins pe nimeni, nici în amicale, nici în oficiale. Ba, mai mult, de la reluarea campionatului a adunat eșecuri pe „Ion Oblemenco” cu Farul (1-2) și cu FCSB (0-3).

Echipa antrenată de Ivalylo Petev este în prezent la 16 puncte de FCSB, liderul clasamentului, la 5 puncte de locurile 2 și 3, CFR, respectiv Rapid. Urmează etapă la Sepsi, colega de clasament, covăsnenii fiind pe 6, cu un punct mai puțin decât juveții. Hermannstadt și U Cluj stau la pândă, la 2 puncte în spatele alb-albaștrilor, Petrolul e la 3 puncte distanță.

„Ferească Dumnezeu să nu fie echipa în play-off! Mă abțin, să vedem ce va fi. Cred că se conștientizează miza meciului cu Sepsi, jucătorii și antrenorul vor fi responsabili. S-au adunat doar două puncte în ultimele 5 etape, extrem de puțin, trebuie ca echipa să-și revină”, a comentat Cârțu pentru Gazeta Sporturilor.

Echipa lui Petev și transferurile făcute în această iarnă nu-l impresionează absolut deloc pe Sorinaccio. „Îi văd deficitari, nu îi văd să joace jocuri de disperare în play-off. (Petev) Nu știu de viitorul lui, nu știu ce gândește patronatul. Pe mine m-a dezamăgit, să gândești așa ceva cu FCSB?! N-ai voie ... Nici jucătorii nu l-au ajutat. Chiar dacă nu ești pregătit sau ești nou, trebuie să ai un alt mod de a te exprima, joci din știința jocului. Nou-sosiții au intrat rău de tot, pe niște meciuri cu adversari puternici. Nici ei nu cred că i-au studiat. Nici antrenorul, nici jucătorii.“, a mai declarant Cârțu

 

Vizualizări: 672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: