Social

SCM Râmnicu Vâlcea -CSM Târgu Jiu, confruntare importantă în Liga Florilor

CSM Târgu Jiu se deplasează miercuri, 31 ianuarie, la Râmnicu Vâlcea, pentru o nouă confruntare din Liga Florilor Mol. În etapa a 15-a din competiția internă, echipa pregătită de Liviu Andrieșși Andrei Enache va juca cu SCM Râmnicu Vâlcea. Meciul va începe la ora 17.30 și poate fi urmărit în transmisiune directă pe Pro Arena. 

Înaintea jocului din Grupele EHF cu norvegiencele de la Sola HK, de sâmbătă, CSM Târgu Jiu are parte de opartidă dificilă în Liga Florilor. La mijlocul acestei săptămâni, gorjencele merg la Vâlcea, pe terenul unei echipe cu tradiție în handbalul românesc, și care are ca obiectiv în accest sezon, ocuparea unui loc de cupă europeană. Ambițiile sunt mari și în tabăra gorjeană, care a anunțat că merge la Vâlcea să obțină un rezultat bun. Andrei Enache a amintit la conferința de presă premergătoare acestei partide, că sezonul trecut, CSM Târgu Jiu a făcut un meci foarte bun pe terenul vâlcencelor și puțin a lipsit ca echipa din Târgu Jiu să plece cu o victorie de la Vâlcea. Gazdele sunt în acest moment pe locul 5 în clasament, cu 25 de puncte acumulate, gorjencele sunt pe 11 în Liga Florilor. 

Andrei Enache, antrenor secund CSM Târgu Jiu: ”Să nu uităm că anul trecut, la Vâlcea, am pierdut foarte, foarte greu și am condus în mare parte a meciului, când puțină lume se aștepta și putem face și acum același lucru. Noi trebuie să conștientizăm că trebuie să luăm minge cu minge, atac cu atac și să încercăm să ne ridicăm nivelul cât putem de mult. Toată lumea știe tradiția pe care o are Vâlcea, jucătoarele pe care le are în componență. E nevoie de ambiție, dăruire, șansă, inspirație. Pot spune că toate meciurile pe care le-am avut în ultimul timp au fost împotriva unor adversari de calibru. Tocmai de aici cred că au venit și nereușitele noastre, dar trebuie să nu uităm că suntem de-abia în al doilea an în Liga Florilor și că, într-adevăr, echipele pe care le întâlnim, în mare majoritate, sunt echipe cu mare experiență și cu mare valoare și, atunci, trebuie să încercăm să muncim mai mult și să ne concentrăm pe ce avem de făcut pe viitor”.

 

Vizualizări: 278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: