Eveniment

Își face arestul acasă după ce a ucis o femeie și a fugit. Protest la Novaci!

Circa 30 de localnici din Novaci au protestat miercuri în fața judecătoriei, ca urmare a faptului că fiul unei judecătoare a fost scos din arestul preventiv. Mihai Dafinescu era în arest preventiv din august anul trecut, ca urmare a faptului că a accidentat mortal o femeie, sub ochii fiului acesteia, după care a fugit de la locul accidentului.

Polițiștii nu l-au putut ridica din casa mamei sale, judecătoare, până dimineața, din cauză că ar fi fost nevoie de un aviz al Consiliului Superior al Magistraturii. Dimineața, tânărul avea alcoolemia aproape de zero, iar accidentul a fost în seara precedentă.

Din 2 aprilie, tânărul este în arest la domiciliu, iar perioada pe care o va petrece acasă o să se scadă din pedeapsa finală.

Revoltați, oamenii au ieșit în stradă și au afișat mesaje precum ”Jos Corupția” și ”Judecată Dreaptă”.

Fratele femeii ucise, Dumitru Constantin, a fost la protest și a cerut demisia judecătoarei, pe perioada procesului. Și fiul femeii ucise, rămas orfan, cere o pedeapsă dreaptă după cele întâmplate. 

Oamenii spun că vor protesta până când se va ține cont de vocea lor. Femeia ucisă în accident avea 52 de ani, iar băiatul rămas orfan are 17.

Vizualizări: 5,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: