Actualitate

IPJ Gorj caută șefi pentru trei posturi de poliție 

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj caută șefi, cu recrutare din sursă internă, pentru trei posturi de poliție. Este vorba de Postul de Poliție Bumbești Pițic, cel de la Roșia de Amaradia și de Postul de Poliție Schela. 

La selecție se pot înscrie agenții de poliție cu studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat, să fie declaraţi «apt medical» şi «apt» la evaluarea psihologică organizată în acest scop, să deţină gradul profesional de minimum agent  de poliţie, să aibă vechime în muncă 2 ani din care tot atâția în M.A.I.. De asemenea, candidații trebuie să fi obţinut calificativul de cel puţin ,,Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală,să dețină permis de conducere categoria B și alte câteva avize și autorizații. 

Candidaturile pot fi depuse până în data de 19 aprilie, ora 16.00, pe e-mail. Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, programat să aibă loc în data de 24 mai.

Vizualizări: 2,177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: