Actualitate

Iovan plânge pentru neamurile lui

Eugen Iovan este lider sindical doar cu numele la Termocentrala Turceni. Pe lângă faptul că este pensionar, atunci când nu execută ordine politice, Iovan apără interesele neamurilor și prietenilor pe care i-a angajat.

„Iovan, după ce și-a angajat cățeii și pisicile pe la termocentrală, acum, trage un semnal de alarmă. În primul rând, liderii de sindicat și-au bătut joc de CEO, pentru că ei sunt cei care și-au adus toate rudele care n-au nicio legătură cu CEO, dar pentru a le da și lor un serviciu, i-au angajat acolo. Nu ca specialiști sau că ar fi necesari pentru CEO, ci pentru a avea și ei un servciu și un mijloc de existență”, acuză președintele PMP Gorj, Nicolae Davițoiu.

Afirmația lui Davițoiu vine după ce Iovan a atras atenția asupra faptului că există riscul unor accidente de muncă grave, dar al unor explozii, din cauza lipsei de personal. “Pentru că activitatea CEO, față de acum 3, 4, ani s-a restrâns la jumătate, numărul de personal este aproximativ același. Deci, personal este foarte mult, dar nu fac nimic, doar se duc și-și iau salariile, atât”, spune liderul PMP.

Drept este că nu pe toate posturile e lipsă de personal, ci doar pe posturile cheie, pe care nu le poți ocupa doar cu carnet de partid, că trebuie să cunoști și ceva meserie.

Vizualizări: 2,678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: