Politică

Iordache vrea să conducă Gorjul doar cu frați, cumnați, fini, nepoți, ostrogoți.... 

Conducerea PNL Gorj a decis astăzi dizolvarea a patru organizații locale, printre care și cea de la Târgu Jiu. Celelalte trei sunt Turcinești, Bolboși și Prigoria.

“PNL Tg-Jiu este una dintre organizațiile dizolvate, interimatul va fi asigurat de vicepreședintele PNL Gorj, Iulian Popescu. Principalul motiv care a stat la baza acestei decizii este refuzul explicit și repetat al conducerilor locale de a începe organizarea și întărirea organizațiilor vizate”, se arată într-un comunicat al partidului.

Realitatea este cu totul alta decât cea expusă în comunicat, se cunoșteau intențiile noii conduceri a PNL Gorj, încă de la preluarea puterii. Organizația PNL Gorj urma să devină un fel de SRL, cu Ion Iordache administrator. 

Se știe că președintele PNL Gorj, Ion Iordache, a primit undă verde de la conducerea centrală, după ce Marcel Romanescu, primar liberal la Târgu Jiu, a refuzat să participe la întâlnirea premierului Ciucă  și a lui Virgil Popescu cu peneliștii de la Gorj, motivând că nu dorește să fie în aceeași sală cu Iordache. Și aici se mai poate adăuga un motiv infinit mai plauzibil. Ce să caute Romanescu la întâlniri politice, în contextul în care situația economică a județului este pe buza prăpastiei, și aici ne raportăm la CEO, pilonul economic de bază, unde sub conducerea penelistă asistăm la un adevărat genocid economic. 

PNRR nu se renegociază, Planul de Restructurare al CEO este secretizat, traiectoriile sunt clare spre o sifonare masivă a banilor spre grupuri de interese și firme de casă. Tradus, este sacrificat economic un județ întreg, doar pentru a ghiftui burțile câtorva politicieni! 

PNL a reușit în nici 4 ani să se catapulteze la lada de gunoi a unei istorii cu iz de trădare!

Vizualizări: 6,856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: