Eveniment

Încă un reținut în cazul seifurilor furate din Târgu Jiu      

A fost reținută încă o persoană în cazul seifurilor pline cu bani, sustrase de la o firmă din Târgu Jiu. Este vorba de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Lupeni.

Polițiștii au informat că, în urma celor patru percheziții domiciliare efectuate la începutul lunii iulie, în dosarul privind furtul a două seifuri din incinta unei societăți comerciale situate în municipiul Târgu Jiu, au pus în executare un mandat de aducere pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din municipiul Lupeni, județul Hunedoara. În urma audierii, aceasta a fost reținut, pentru 24 de ore. 

De asemenea, Judecătoria Târgu Jiu a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă față de cel de-al treilea suspect din acest caz, un bărbat de 35 de ani, tot din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, care s-ar sustrage de la urmărirea penală.

Un alt bărbat, în vârstă de 49 de ani, tot din Lupeni, se află sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, acesta fiind depistat în urma perchezițiilor desfășurate de polițiști la începutul acestei luni.

Suma de 300.000 de lei se afla în cele două seifuri sustrase iar unul dintre acestea a fost găsit de polițiști îngropat pe malul râului Jiu, între Lupeni și Uricani.

Furtul ar fi avut loc în noaptea de 25 spre 26 iunie, după cum au precizat polițiștii. 

Patru mandate de percheziție domiciliară au fost puse în executare în municipiul Lupeni. În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat un autoturism despre care spun că ar fi fost folosit la comiterea faptei, precum și 4.200 euro și 10.000 de lei.

Vizualizări: 1,345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: