Eveniment

Autoturism din Gorj, implicat în accident la Petroșani

Un autoturism înmatriculat în Gorj a provocat, duminică la prânz, un accident auto la ieșirea din Municipiul Petroșani spre Deva.

Polițiștii din Hunedoara au transmis că șoferul autoturismului din Gorj, în care se aflau cinci persoane, a pierdut controlul direcției de deplasare intrând într-un alt autoturism care venea din sens opus.

„La data de 9 iulie 2023, ora 11:02, conducătorul unui autoturism în vârstă de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în județul Gorj, pe DN66, la ieșirea din municipiul Petroșani spre orașul Hațeg, în care se aflau cinci persoane, a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat pe contrasens și a lovit un alt autoturism înmatriculat în județul Brașov, în care se aflau două persoane”, a transmis IPJ Hunedoara.

Cele șapte persoane implicate în accident au fost evaluate medical la locul evenimentului de către echipajele de prim ajutor iar trei persoane – două minore de 11 și 12 ani și un adult –  au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. 

Vizualizări: 1,189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: