Politică

Iordache s-a supărat după ce nu a mai prins niciun post în CS și amenință conducerea CEO! 

Supărat că nu a mai reușit să-și impună niciun apropiat în Consiliul de Supraveghere de la Complexul Energetic Oltenia, Ion Iordache tună și fulgeră. Într-un moment de sinceritate, senatorul din Turceni și-a dat drumul la gură într-o emisiune și a amenințat conducerea Complexului Energetic Oltenia.

Învățat ca la el pe tarla, Iordache a anunțat că cei din conducerea CEO trebuie să facă cum vrea el lucrurile și să vândă anumite imobile, ba chiar să dea afară anumiți angajați. 

„Trebuie să facă! Nu-i vom lăsa, credeți-mă că eu nu-i voi lăsa și veți vedea că vor face, că nu au încotro. Atât timp cât nu ai argumente, de ce ții spații inutile, de ce ții anumiți consilieri, de ce ai mai mulți membri prin nu știu ce consilii, șoferi care nu-și au rostul. Este un angajament al meu și veți vedea că îl voi duce la îndeplinere”, zise Ion Iordache crezându-se pe tarlaua lui de la Murgești.

Momentul de furie a venit și cu o pătură de ceață pe mintea senatorului, declarația fiind parțial neinspirată. Spunem asta, fiindcă, ideal ar fi ca acele "imobile inutile" să fie dotate și să devină utile, în niciun caz să fie vândute. Odată cu povestea numită "Tranziție Justă" și cu închiderea producției pe cărbune, curg banii europeni spre noi investiții. Nu-i așa, domn senator?

Păi, atunci, de ce nu îi investim în multitudinea de imobile/hale, pe care să le utilăm, ca ulterior să avem și noi mici linii de producție pe diverse domenii! Producem și noi teniși, cuie, agrafe de păr… indiferent ce, dar producem. Odată ce ai un plan și cunoștință a ceea ce dezvolți, poți face și reconversie profesională. Prea simplu, prea ca la țară.

Ori, dacă țintim doar parcuri fotovoltaice, fiecare cu grupul lui de interese, vă reamintim că de acolo trăiește doar "grupul", iar ca forță de muncă, un parc nu are nevoie decat de o mână de angajați. Ce facem cu restul gorjenilor? Știu, îi recalificăm profesional în ceea ce nu avem fizic, iar ulterior îi vindem și pe ei la export. Asta urmează, inevitabil, atâta timp cât punem căruța înaintea boilor. "Hai la treabă" 

 

 

Vizualizări: 4,864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: