Politică

Ciolacu: Voi propune excluderea primarului din Crevedia

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că va propune excluderea din partid a primarului din Crevedia, Petre Florin, afirmând că: ”Un primar care «n-a ştiut» şi căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!”.

”Voi propune excluderea primarului din Crevedia în următorul Consiliu Politic Naţional, de la sfârşitul săptămânii”, a anunţat Ciolacu, marţi seară, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat: ”Un primar care «n-a ştiut» şi căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!”

Doi oameni au murit și alți aproximativ 60 au fost raniti in explozia de sambata seara, de la Crevedia. 5 dintre raniti se lupta intre viata si moarte chiar in aceste momente la spitalele din strainanate, unde au fost transferati, starea lor fiind gravă. 

Primarul din Crevedia nu a părut impresionat de tragicul accident. "Știam că s-a oprit (activitatea stației de gaz - n.r.). Am trecut pe acolo poate de două ori pe săptămână. Nu am văzut nimic. Poarta era închisă", a spus acesta.

Întrebat de jurnalisti cine se face responsabil, in opinia sa, de catastrofa de la Crevedia, Petre Florin a spus ca "patronul firmei e responsabil".

Reporter: Autoritatile nu?

Petre Florin: Ce treaba au autoritatile daca noi am vazut ca poarta e inchisa? E un baiat care lucreaza ca sofer. Am vazut o cisterna parcata acolo din cand in cand, pe partea cealalta a drumului, si am crezut ca e a dansului. 

Reporter: Stiati de conducta de gaze care trece prin curtea staiei GPL?

Petre Florin: Pe acolo trece conducta de gaze stradală. Atât. 

Edilul mai spune si ca toate avizele in legatura cu constructia de pe terenul respectiv ar fi fost luate pana in 2020 "cand s-a stiut ca s-a inchis”. 

Vizualizări: 579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: