Politică

Iordache mai are două materii și scapă de ”corigență”! Deputat: A preluat modelul AUR și Șoșoacă!

Ion Iordache, regizor și actor în ultima perioadă, este ironizat de colegii săi de partid, încă. Senatorul din Turceni pare atât de disperat încât se filmează cu toată lumea, gurile rele zic că nici măcar o furnică nu ar rămâne nebăgată în seamă de șeful din Murgești.

Politicienii însă cataloghează acțiunile lui altfel și, fără să dăm nume, oamenii spun că Ion își dă testul final pentru accederea în AUR, dovadă fiind și modul în care a ajuns regizor, actor și făcător de minuni.

Și ca să-l cităm pe un coleg al lui de partid, nu prinde la public, senatorul nu este George Simion și nici Diana Șoșoacă, dar are un imperiu de invidiat, la Turceni.

„A fost luat modelul de comportament de la AUR și de la doamna Șoșoacă pentru că ei consideră că de asta cresc cei de la AUR și doamna Șoșoacă în sondaje, pentru că fac filmulețe. Este doar preluarea unui model. Consideră că dacă se comportă așa, cresc în sondaje. Nu! Ei cresc în sondaje pentru că primesc voturile împotriva actualei Guvernări!”, spune fostul președinte al PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

 

Vizualizări: 2,465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: