pamFLEȚI

Iordache a reușit: Turceniul, noua Veneție. Hai la treabă!

Ploile din aceste zile au fost perfecte senatorului Iordache pentru a-și vedea visul împlinit, acela de a pune Turceniul pe harta lumii nu doar prin simplul fapt că aproape 20% din suprafața orașului este deținută de acesta. 

Străzile din Turceni pot fi parcurse acum cu barca, precum în Veneția, iar curțile caselor vor fi adevărate "dane" portuare. Nomenclatoarele stradale vor fi și ele redenumite... dana 1, dana 2, dana 3 ș.a.m.d.

Nu e nicio eroare, de nicăieri... "așa era în proiect", spun unii care se ocupă de coordonarea grupului de bocitoare al senatorului. "Influensării" spartani de pe online ai lu' Ion, și-au dat singuri report la conturi, să-i închidă ăștia, ca să nu poată vedea imaginile cu noua destinație turistică. Așa vor avea o scuză bună că n-au căscat gura despre "lucrul bine făcut" și "hai la treabă" și "uraaaaa, uraaaaa, uraaaa... să vinăăă gondolilii"!!!

P.S: Pe surse, am aflat că un neam de-al lu' Iordache deja a rupt site-urile de pe Germania în două și caută să își ia douăjde bărci, să le bage la chirie! Profitați de ocazie și lansați afecerea înaintea lor! Ar fi prima întâmplare de acest gen în istoria orașului, să fie cineva înaintea lu' Iordache!!

 

 

Vizualizări: 2,666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: