Eveniment

Accident provocat de o tânără din Gorj

Un bărbat de 54 ani a fost rănit și transportat la spital, în urma unui accident rutier produs în Filiași, în care au fost implicate două autovehicule.

Accidentul ar fi fost provocat de o șoferiță de 20 ani. „La data de 18 august, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Doina, din localitate. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că o tânără de 20 de ani, din județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Corneliu Coposu, la intersecția cu strada Doina, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei autoutilitare conduse de un tânar de 25 de ani, din comuna Orodel, intrând în coliziune cu aceasta”, a comunicat IPJ Dolj.

Din impact, autoutilitara a fost proiectată în gardul unui imobil, un bărbat de 54 de ani, pasager în autoutilitară necesitând îngrijiri medicale, fiind transportat la spital. Oamenii spun că nu este primul accident din zonă.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

 

Vizualizări: 2,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: